top of page
Sveriges trevligaste inredningsstylister

Inredning för hela livet.

 

Inredning är något jag tänker på hela tiden. Så fort jag öppnar en dörr och kliver in i ett nytt rum så börjar jag fundera över rummet. Hur känns möbleringen? Hur faller ljuset? Jag registrerar detaljer i det lilla och det stora. Så har det varit så länge jag kan minnas.

 

Efter min examen i Butikskommuiktion har jag arbetat som visual merchandiser, dekoratör, inredare, rekvisitör och inredningsstylist  och efter åtta år som anställd startade jag 2013 inredningsbyrån stil&rum och arbetar sen dess i och runt Göteborg med olika projekt inom styling och inredning för både privatpersoner och företag.

 

Inredning och styling är otroligt personligt och egentligen finns det inget rätt eller fel. När det gäller att styla en lägenhet som  ska säljas så finns det dock vissa principer som funkar bättre än andra. Oavsett om du bokar mig för en konsultation eller en fullstyling så kan du lita på att jag kommer att göra mitt yttersta för att reslutatet ska bli så bra som möjligt.

​​

För mig är det viktigaste att du blir nöjd. Därför ställer jag inte bara höga krav på mig själv utan också på de hantverkare och leverantörer jag anlitar. Du kan känna dig trygg med att anlita oss.

 

Linnea Pira

bottom of page