top of page

Vi skapar avtryck som ger intryck.

 

Vi är Malin & Linnea. Två inredare som tillsammans driver inredningsbyrån stil&rum. Vi startade 2013 och arbetar i och runt Göteborg med olika projekt inom styling och inredning för både privatpersoner och företag.

 

Stil&rum är en liten byrå så det är oss ni får prata med när ni ringer. Bokar ni oss för en styling är det vi som kommer på konsultation, vi som bär in möblerna och vi som sätter sista touchen på stylingen. Visst är det svettigt, men vi älskar det vi gör och vi vet att våra kunder uppskattar att de har en kontakt som har full koll på allt. 

 

Efter allt slit vi lägger ner så är det ändå mödan värt när vi får det där överväldigande samtalet från en nöjd kund, eller när lägenheten vi stylat slår försäljningsrekord i hela området. Det känns riktigt bra och är ett tydligt kvitto på att det vi gör verkligen ger resultat.

 

För oss är det viktigaste att du blir nöjd. Därför ställer vi inte bara höga krav på oss själva utan också på de hantverkare och leverantörer vi anlitar. Du kan känna dig trygg med att anlita oss.

 

Malin Löfstedt & Linnea Pira

Sveriges trevligaste inredningsstylister
bottom of page